Skip to main content

UNIQ VVS-TEKNIK APS

VVS’ER I EGEDAL & KØBENHAVN

Uniq VVS-teknik har eksisteret siden 2004 og startede dengang som et enkeltmandsfirma. I dag er vi 3 ansatte og i maj ​2013 blev firmaet omdannet til ApS.

For os er godt håndværk, tilfredse kunder og troværdighed nøgleordene. Vi går enormt meget op i, at vi er pligtopfyldende, og at vores kunder oplever vores arbejde som godt og grundigt.

Vi leverer og monterer alt inden for VVS-løsninger, og vi har snart prøvet lidt af hvert. Hvilket klart gavner vores kunder.

Vores drive er vores kunder. Vi er glade, når vores kunder er glade, og vi sikrer dig langstidsholdbare løsninger – uanset hvilken opgave, vi er er blevet kaldt ud til. Derfor går vi også op i god, omhyggelig planlægning.

Brug os, når du ønsker tryghed, sikkerhed og godt, veludført arbejde.

KUNDEN I CENTRUM

Vi er et firma der altid sætter kunden i centrum. Vi sørger på bedste vis for, at ønsker og behov er i fokus, vejleder professionelt og yder vores bedste for, at kvalitet og pris lever op til dine forventninger.

Vi går også meget op i at informere vores kunder om vores proces. Nogle gange hænder det, at vi er alene ved kunden, og så ringer eller skriver vi altid lige en besked om, hvad status er.

Som et professionelt VVS-firma beskæftiger vi os med alt inden for vand-, varme-, sanitet-, afløbsinstallationer, tag- og blikarbejde.

Vi vurderer gerne nye tiltag i forbindelse med om- og tilbygning samt renovering.

Brug gerne vores kontaktformular for at få et uforpligtende tilbud, eller ring til os på telefon 2095 9055.