​Kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg på tlf.: 45 83 90 55

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Nyt badeværelse til en god pris

Hos Uniq VVS-teknik kan du få et nyt badeværelse, hvor pris og kvalitet hænger sammen. Vi kan både opføre et helt nyt badeværelse for dig samt renovere dit eksisterende badeværelse.

Renovering af nuværende badeværelse

Vi har rutinemæssige opgaver i København, Stenløse samt resten af Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi er vant til at håndtere og løse både de små og de store opgaver med renovering af badeværelse samt montering af nyt badeværelse. 

Få et nyt badeværelse efter dit ønske

​Vi har erfaringen og ekspertisen med badeværelser, som gør, at pris og kvalitet altid passer sammen, samt at byggetiden bliver så kort som muligt.

​Vi kommer ud og tager en grundig snak med dig, inden vi påbegynder arbejdet med opførslen af et nyt badeværelse, så både du og vi er enige om, hvad aftalen er.

Når arbejdet er udført, og inden aflevering af det færdige resultat, gennemfører vi altid et afsluttende kontrolbesøg, så vi på den måde er sikre på, at alt lever op til jeres forventninger.

Få et tilbud på dit badeværelse

Kunne du tænke dig et tilbud på renovation af et nuværende badeværelse eller måske opførsel af et helt nyt badeværelse, så kontakt os på telefon 45 83 90 55, e-mail info@uniqvvs.dk eller benyt dig af vores kontaktformular.

Uniq VVS-teknik ApS - aut. vvs-installatør

Tranemosevej 27 - 3660 Stenløse
Telefon: 4583 9055

Mobil: 2095 9055
E-mail: info@uniqvvs.dk