​Kontakt os i dag for et uforpligtende konsulentbesøg på tlf.: 45 83 90 55

Skal vi ringe dig op?

Udfyld felterne, og vi kontakter dig​

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Gaskedler fra Weishaupt monteres

Weishaupt Thermo Condens gaskedler fremstår som et godt eksempel for det koncept, der omfatter økonomi, sikker og miljøvenlig udnyttelse af gas.


Weishaupt er den eneste kedelleverandør i verden, der som standard har O²-regulering i alle deres kondenserende gaskedler.

Dette system tilbyder mange vigtige funktioner med store fordele både for bruger og fagmand:

  • Dynamisk overvågning af forbrændingskvaliteten
  • Fremtidsikker kondensationsteknik
  • Med den konstante O²-værdi sikres en tilsvarende lav skadestofudledning
  • SCOT-systemet regulerer altid forbrændingen optimalt
  • Kedlen har en særdeles blød start og en meget støjsvag drift
  • Lang levetid

Universielle muligheder

Kedlerne findes i flere forskellige størrelser enten som solo gaskedler til at hænge på væggen eller som varmecenter med varmtvandsbeholder nedenunder.​

For at sikre en enkel og hurtig montage, er der fra fabrik monteret samtlige ventiler for gas og varme samt rørtilslutningsforbindelser på Weishaupt Thermo Condens Kompakt varmecenter. Derved opnås en tidsbesparende installation og et harmonisk udseende uden rør, da alle rørene befinder sig indenfor varmecenterets kappe.

Målene på Weishaupts Thermo Condens varmecenter, det tidløse design samt den ydelsesstærke varmtvandsbeholder giver de bedste forudsætninger til en perfekt installation af deres gaskedler i parcelhuse eller større villaer.

En troværdig service med gaskedler fra Weishaupt

Fremtidssikret betyder hos Weishaupt at kunden kan få tilbudt et førsteklasses servicekoncept med deres gaskedler. Uanset om det er et servicefirma De har aftale med eller De har valgt en anden løsning. Weishaupt kundeservice står altid til Deres rådighed 24 timer i døgnet - 365 dage om året.

Vil du vide mere om gaskedler fra Weishaupt eller vil du gerne have et tilbud på levering og montering af gaskedler? Ring til os på telefon 45 83 90 55 eller send os en e-mail på info@uniqvvs.dk. Vi arbejder i hele Nordsjælland, København og resten af hovedstadsområdet.​

Uniq VVS-teknik ApS - aut. vvs-installatør

Tranemosevej 27 - 3660 Stenløse
Telefon: 4583 9055

Mobil: 2095 9055
E-mail: info@uniqvvs.dk