Skal du have lavet nyt badeværelse?

 
Drømmer du om at lave badeværelset om? Har du længe gået og overvejet, hvordan det vil være med en større brusekabine, eller at have et badekar? Eller er det mere plads, du er på udkig efter?

Badeværelset er et rum, hvor du kan slappe af og nyde lidt selvforkælelses-tid. Hvis du har børn, er det også en dejlig ting, hvis der er plads i badekarret eller brusekabinen til et mindre siddekar.

Uanset hvad dine drømme rummer, så står Uniq VVS-teknik klar til at hjælpe dig. Vi kan både klare renovering af det gamle badeværelse og hjælpe, hvis det skal være helt nyt.

Få et nyt badeværelse efter dit ønske

​Vi har erfaringen og ekspertisen med badeværelser, som gør, at pris og kvalitet altid passer sammen.

Med os bliver byggetiden også så kort som muligt. Men uden at gå på kompromis med arbejdet.

​Vi kommer ud og tager en grundig snak med dig, inden vi påbegynder arbejdet med opførslen af dit nye badeværelse. Det er for, at du kan være sikker på, at både du og vi er enige om, hvad aftalen er.

Når vi er færdige med arbejdet, og vi er klar til at aflevere det færdige resultat, gennemfører vi altid et afsluttende kontrolbesøg. På den måde sikrer vi os, at alting lever op til vores og ikke mindst dine forventninger.

Renovering af dit nuværende badeværelse

Er det kun bruseområdet, der skal laves om?

Eller vil du gerne have et svævende toilet i stedet for et, der står fast på gulvet?

Om det er flere ting eller kun en enkelt ting, der skal laves, så står vi til rådighed.

Vi har rutinemæssige opgaver i København, Stenløse samt resten af Nordsjælland og Storkøbenhavn. Vi er vant til at håndtere og løse både de små og store opgaver inden for renovering af badeværelse.

Skal vi give et tilbud på dit nye badeværelse?

Overvejer du at renovere badeværelset, og vil du gerne have et tilbud på, hvad din ønskede renovation vil koste? Så tøv ikke med at kontakte os.

Det samme gælder, hvis hele badeværelset skal rives ned og erstattes med et nyt.

Lad os høre dine tanker, så hjælper vi dig med at finde den helt rette løsning.

Ring til os
Skriv til os

Nedenfor kan du se et udpluk af nogle af de badeværelser, vi har lavet og renoveret.